Twee soorten verhuisdiensten en hun voordelen

Verhuizen naar Leidschendam gaat makkelijker als je een verhuisbedrijf inhuurt. Elk verhuisbedrijf biedt echter andere diensten aan. Je moet dus de service kiezen die bij jouw behoeften past. Bepaalde bedrijven kunnen alles-in-één-diensten aanbieden. Je kunt ze inhuren om de spullen in te pakken. Ook helpen ze je om het in je nieuwe huis af te leveren. Eenmaal aangekomen zullen ze de pakketten uitladen en je helpen met het uitpakken van al je spullen. De volledige service is echter meestal duur. Als je wilt besparen op je verhuisbudget, kun je je goederen zelf inpakken. Dan hoef je alleen maar een vrachtwagen te huren om je spullen naar je nieuwe huis te brengen. Hier is de uitleg van twee soorten diensten die door verhuisbedrijven worden aangeboden.

Full-service verhuizers

Full-service verhuizen zorgt ervoor dat je zorgeloos kunt verhuizen. Je kunt rugpijn vermijden omdat je geen zware meubels en andere bezittingen hoeft te tillen. Deze service is geschikt voor mensen met een groot huis. Ook wanneer je naar een andere stad wilt verhuizen, dien je een fullservice verhuizer in te huren. Deze bedrijven bieden meestal een verzekering aan om schade aan je bezittingen te voorkomen. Je hoeft de spullen niet in en uit te pakken. Bovendien hoef je de zware dozen niet zelf te tillen. Wel brengen ze vaak in- en uitpakkosten in rekening. Deze service is ongetwijfeld duurder dan andere soorten verhuisservices.

Verhuur van verhuiswagens

Als je een beperkt budget hebt, moet je op zoek naar een goedkopere verhuisservice. Een van de mogelijkheden die je kunt nemen is het huren van een verhuiswagen. Deze optie is flexibel omdat je je eigen verhuistijd kunt bepalen. De servicekosten zijn afhankelijk van de grootte van de vrachtwagen die je huurt. Deze optie is geschikt als je verhuist van een klein huis of appartement met weinig spullen. Houd echter rekening met de zwakke punten van deze optie. Eerst moet je de spullen zelf inpakken. Vervolgens moet je de dozen op de vrachtwagen laden. Als je geen chauffeur inhuurt, dien je de vrachtwagen zelf te besturen. Soms moet je ook meer uitgeven aan verzekeringen.  Op basis van je eigen behoefte kun je een keuze maken tussen deze twee soorten verhuisdiensten.

Plaats een reactie