Waarom de catering het succes van evenement bepaalt!

De titel zegt wel evenement, maar dit geldt eveneens voor bedrijfsfeesten of verjaardagen. Waarom de catering het effect heeft op het succes van een feest vertellen wij jou. Iedereen herinnert zich vaak op een feest het eten. Het maakt niet uit of het eten dan kwalitatief goed of slecht is. Het vinden van de juiste cateraar mag dan niet onderschat worden, al hoe wel dat in de praktijk nog regelmatig wel zo is. 

De keuze van je eten en drinken

Eveneens wordt dit vaak onderschat, maar op een feest zijn vaak veel mensen en smaken verschillen. Kies daarom selectief kwalitatieve producten uit, hierdoor kan jij de meest veeleisende fijnproevers tevreden stellen. Dan zijn we er nog niet. Hou jij wel rekening met het feit dat er vandaag de dag meer vegetariërs zijn dan voorheen. Zoals je leest zijn er heel veel mitsen en maren, maar gelukkig hebben wij de oplossing. Hapjes bestellen is dé oplossing. Je kiest dan voor kwaliteit, kwantiteit en variatie en dat allemaal in 1 box. Eveneens kan je de wensen doorgeven zoals jij het wilt. Dit bespaart jou ontzettend veel tijd. 

Service met een glimlach

Op een middelgrote verjaardag zal de service logische wijs minder van belang zijn. Maar op een bedrijfsfeest of ander groot feest is de service wel degelijk belangrijk. Een cateringbedrijf is in dat gevallen de oplossing. Hierdoor hoef jijzelf niet de coördineren en kan je eveneens genieten van het feest. Je hoeft namelijk je focus niet op de gasten te leggen en zorgen dat iedereen voorzien is. 

Zorg voor een onvergetelijke avond

Als je een evenement, bedrijfsfeest of ander groot feest geeft wil je er zelf ook van genieten. De combinatie van de juiste gerechten en service zorgt ervoor dat je gasten optimaal kunnen genieten. Maar dat is niet het enige, eveneens kan jij genieten, doordat jij de focus niet hoeft te leggen op het regelen van allerlei zaken op de dag zelf. 

De vraag die jij jezelf kan stellen is het volgende: investeer je liever in een cateringbedrijf voor een onvergetelijke avond of ben jij liever de avond zelf ontzettend druk met van alles en nog wat te regelen? Wij weten het wel hoor. Maar die keuze is aan jouzelf. 

Hebben wij jou dan nog niet genoeg overtuigd? Vanuit de praktijk zien we eveneens dat je al druk genoeg bent met het continu leggen van contact met je gasten. Als je dan ook nog de catering moet regelen ben je de hele avond druk. Zonde!

Plaats een reactie