De tijd voor kerstpakketten komt er weer aan

Het einde van het jaar is alweer bijna in zicht. De dagen worden korter en kouder en de ‘R’ is weer in de maand. Dit is dan ook hét moment om na te denken over een kerstpakket. Hoe ga jij je werknemers dit jaar verrassen? Wat zijn de trends en waar zijn je werknemers blij mee? Ga je voor een mooi foodpakket of ga je dit jaar voor makkelijk en kies je een cadeaubon uit waarmee ze zelf een cadeau kunnen uitzoeken? Wat je ook van plan bent en welke kerstgift je jouw werknemers ook geeft, een blijk van waardering stellen ze vast op prijs.

Rondkijken bij de kerstpakketten groothandel

Als bedrijf kun je natuurlijk altijd terecht bij de groothandel. Een kerstpakketten groothandel heeft speciaal voor bedrijven een mooi kerstpakketten aanbod. Er zijn traditionele kerstpakketten, waar je verschillende producten in terugvindt die je altijd kunt gebruiken. Er zijn luxueuze foodpakketten met heerlijke delicatessen. Maar ook non-food pakketten met bijvoorbeeld douchegel, zeep en andere toiletartikelen zijn erg populair. Als bedrijf heb je het voordeel dat je altijd bij deze groothandels terecht kunt. Je profiteert dan van de voordelen van een groothandel. Zo hanteert een groothandel vaak lagere prijzen. De producten worden namelijk rechtstreeks bij de bron ingekocht en daar kun jij als werkgever van profiteren. Een ander voordeel van een groothandel, is dat er geen minimale afname geldt. Ook voor de kerstpakketten is dit van toepassing. Zo kun je dus het exacte aantal kerstpakketten inkopen. Net als andere producten, kunnen kerstpakketten ook online besteld worden bij de groothandel. Dat maakt het voor jou als werkgever wel zo makkelijk. Je hoeft immers niet de deur uit om de kerstpakketten op te halen. 

Traditioneel kerstpakket of een kerst cadeaubon

Er zijn verschillende soorten kerstpakketten te koop. Het meest bekende en meest gewaardeerde kerstpakket is toch wel het traditionele kerstpakket. Dit pakket bevat verschillende voedingsmiddelen en producten die iedereen kan gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een pak koffie, lekkere koekjes en een frisse dorstlesser. Een lekker pakket met verschillende bekende merken doet het altijd goed. Uiteraard kun je voor hetzelfde geld ook een wat luxer delicatessenpakket bestellen. Een mooi pakketje met goed wijn, kaas, worst en lekkere nootjes is ook erg populair. Geen idee waar jouw werknemers op zitten te wachten en wat ze het meest kunnen waarderen? Dan zou je voor de makkelijke weg kunnen gaan met een kerst cadeaubon. Op die manier kunnen je werknemers zelf een cadeau naar keuze kiezen en hebben ze dus altijd iets naar hun zin. 

Plaats een reactie